Reclamematerialen en -instructies Bureau Wolfs Gulpen - bureauwolfs

Ga naar de inhoud

Reclamematerialen en -instructies Bureau Wolfs Gulpen

Meer... > Sponsoring
 Bureau Wolfs - Oude Rijksweg 32 - 6271 AA Gulpen Telefoonummer 043-4506177 - Fax 043-4506236 - E-mailadres bureauwolfs@hetnet.nl  - KvK 67522424 - BTW NL8570.48.247B01
Als wij een sponsoringovereenkomst met u afsluiten dan moet u, voor zover dat in die overeenkomst is overeengekomen, de onderstaande reclamematerialen of -middelen gebruiken.

U houdt zich daarbij aan de hierondervermelde instructies. Het is niet toegestaan om reclamematerialen te gebruiken zonder expliciete toestemming van Bureau Wolfs.

Digitale advertenties

Digitale advertentie/visitekaart in PDF (Adobe Arcobat format), o.a. te gebruiken voor drukwerk in programmaboekjes, folders, posters etc.


Digitale advertentie/visitekaart in PNG format, o.a. te gebruiken als advertentie op uw website, in uw e-mailnieuwsbrieven, uw sociale mediaberichten (Facebook, Twitter, LinkedIn) etc. en in drukwerk.


Zie ook Tekst... en Links... verder naar beneden.

HTML-code voor het integreren van onze website in uw website (zgn. webadvertentie)

Als u beschikt over een website dan moet u altijd onze website daarin opnemen (integreren). U doet dat in een iframe, bij voorkeur op uw startpagina. U moet daartoe de onderstaande html-code (< >) gebruiken. De hoogte (height) kunt u aanpassen, maar mag nimmer minder zijn dan 500. De andere gegevens in de code mag u niet wijzigen.

<!-- Externes Element Start -->

<iframe src="https://www.bureauwolfs.nl/" height="830" width="100%" frameborder="0" scrolling="auto">

<p>Let op! De inhoud van de gevraagde internetsite kan niet worden geopende omdat je browser of de website-eigenaar geen i-frames accepteert. Open de site in een nieuw venster s.v.p.<p>

</iframe>

<!-- Externes Element Ende -->

Zie ook "Tekst... en links" hieronder.

Tekst voor bij onze (web)advertentie op uw website

Het plaatsen van enkel een link op uw website naar onze website kan een negatieve invloed hebben op de zoekresultaten voor Bureau Wolfs en op die van uw eigen website in de zoekmachine van Google. Bij onze (web)advertentie op uw website moet u daarom altijd de onderstaande tekst en link zetten:

Wij (of de naam van uw evenement) worden gesponsord door Bureau Wolfs Gulpen, uw accountant en belastingadviseur in de Euregio. Zie: www.bureauwolfs.nl.

Te gebruiken link

Digitale reclame-uitingen (gewone en webadvertenties en ons websiteadres) op uw website, in uw e-mails etc. moet u altijd voorzien van de link http://www.bureauwolfs.nl.
Andere reclamematerialen aanvragen

Hebt u (nog) andere reclamematerialen nodig dan kunt u die via het onderstaande formulier aanvragen. Wij laten u weten of deze voorradig zijn. Bezorging of afhalen in onderling overleg.
Aanvraagformulier levering overige reclamematerialen Bureau Wolfs Gulpen
Uw gegevensSoort materiaal of materialen
Tip


Insturen bijlage/aanvullende informatie

Toelichting

 Bureau Wolfs Accountants en belastingadviseurs
 Bureau Wolfs - Oude Rijksweg 32 - 6271 AA Gulpen - Telefoon 043-4506177 - Fax 043-4506236 - E-mail bureauwolfs@hetnet.nl
Terug naar de inhoud